Candela Anglés assegura que el Consell aposta per la creació d’ocupació per combatre la despoblació en les zones rurals

El Consell de Carlos Mazón destinarà quasi 11 milions d’euros dirigits a ajuntaments de menys de 2.000 habitants i mancomunitats

La portaveu d’Ocupació del Grup Popular en Les Corts, Candela Anglés, ha destacat que “el govern del canvi ha apostat per la creació d’ocupació com una de les principals mesures per a la lluita contra la despoblació en les zones rurals de la Comunitat Valenciana”.

Mitjançant el pla ‘Oportunitats al teu Poble’, “el Consell de Carlos Mazón destinarà quasi 11 milions d’euros a ajuntaments de menys de 2.000 habitants i mancomunitats, amb els quals podran contractar persones desocupades”, ha avançat Anglés.

La portaveu popular ha explicat que “quasi 300 ajuntaments i 60 mancomunitats es veuran beneficiats per aquestes ajudes, que tenen com a objectiu principal dinamitzar l’economia del nostre territori”.

Candela Anglés ha subratllat que “aquesta és una mostra més del compromís del president per crear ocupació i oportunitats als nostres pobles, millorar les condicions de vida en l’entorn rural i afavorir l’arrelament dels seus habitants”.