Nules celebra amb èxit la VII Trobada Gastronòmica Intercultural

Les nuleres i els nulers han pogut gaudir aquest cap de setmana de la gastronomia i les tradicions de les diferents nacionalitats que conviuen a Nules, gràcies a la VII Trobada Gastronòmica Intercultural que s’ha celebrat al Local Multifuncional.

Durant l’esdeveniment, les persones visitants han degustat plats típics de països com Marroc, Colòmbia, Argentina, Ucraïna, Pakistan o Romania, a més de productes gastronòmics d’Espanya, que també ha estat representada.

Des de la regidoria de Serveis Socials, el regidor Ramón Martínez ha destacat la gran participació en aquesta edició, afirmant que “s’ha complit un dels objectius d’aquest esdeveniment: conéixer altres cultures que conviuen amb nosaltres, alhora que es potencia la integració i el respecte a la diversitat”.

La trobada ha estat organitzada pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules, a través de l’Oficina d’Atenció a les Persones Migrades (PANGEA), que treballa per a la integració de la població migrant. A més, l’esdeveniment ha tingut un caràcter solidari, ja que la recaptació obtinguda de la venda de tiquets es destinarà a Creu Roja.