Carlos Mazón reafirma el compromís del Consell amb el suport a l’esport i els valors que representa

Felicita els esportistes de la Comunitat Valenciana, medallistes i diplomes olímpics en els Jocs Olímpics i Paralímpics de París per “formar part de la història esportiva de la nostra terra”

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat el compromís del Consell de continuar recolzant l’esport i fomentant els valors que representa, amb l’objectiu de que les futures generacions seguisquen l’exemple dels esportistes olímpics i paralímpics de la Comunitat Valenciana i aconseguisquen noves fites.

Així ho ha manifestat durant la recepció als esportistes de la Comunitat Valenciana, medallistes i diplomes olímpics als Jocs Olímpics i Paralímpics de París, on els ha traslladat “la felicitació i l’orgull dels més de cinc milions d’habitants del nostre territori”.

Mazón ha posat en valor la disciplina, l’esforç i el treball dels esportistes, a qui ha qualificat com “un exemple per a tots”, destacant la seua capacitat per “enfrontar-se als millors del món i demostrar tot el talent que hi ha a la Comunitat Valenciana”.

A més, el president ha ressaltat que “cada medalla i cada victòria és una recompensa per totes les hores d’esforç i entrenament”, i ha assegurat que aquests esportistes “ja formen part de la nostra història esportiva”. També ha recordat que “darrere de cada triomf està el treball dels entrenadors i el suport de familiars i amics”.

Durant la seua intervenció, Mazón ha lloat especialment els esportistes paralímpics per la seua valentia i determinació, afirmant que són un recordatori de la importància de superar barreres i demostrar que “la victòria no està en la meta, sinó en el cor, la determinació i la ment”.

A l’acte també ha assistit la vicepresidenta i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, juntament amb els esportistes Pablo Herrera, Enrique Alhambra, Javier García, Vicente Gil, Iván Cano, Vega Gimeno, Lola Riera, José Quiles, Tristani Mosakhlishvili, José Antonio Marí-Alcaraz, Enrique Llopis, Kim López, Leslie Romero i Héctor Cabrera.