Arranca la 4a edició de l’Escola de Pilota de Moncofa amb 16 participants

Ha començat la quarta edició de l’Escola de Pilota de Moncofa, una activitat que busca inculcar en els més menuts el gust per l’esport autòcton valencià. Encara amb les inscripcions obertes, el curs compta actualment amb 16 participants d’edats compreses entre els 5 i els 17 anys, i té l’objectiu de seguir creixent.

Enguany, l’escola comptarà amb quatre monitors que impartiran les sessions de dilluns a divendres, en dues localitzacions: el CEIP Científic Avel·lí Corma per a prebenjamins i benjamins, i el bar-frontó Pedro Martí per a alevins, infantils, cadets i juvenils.

Moncofa, un municipi amb una gran tradició en la pilota valenciana, ha vist en els últims anys com aquesta disciplina ha guanyat força entre els més joves, en part gràcies a la implicació d’esportistes locals com Ramonet i Vicentico. La regidora d’Esports, Arantxa Igual Martí, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa: “És una activitat molt bonica que promou les nostres arrels a través de l’esport, en un municipi amb una forta tradició per la pilota”.