La Diputació de Castelló recolza la IV edició dels Premis Síndrome de Down de Castelló

La diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, enaltix la labor “incansable” de la Fundació Síndrome de Down de Castelló “estos guardons ens recorden que la inclusió laboral de les persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual és una peça clau per a avançar en objectius com la igualtat”

La Diputació Provincial de Castelló ha donat suport a la IV edició dels Premis Síndrome de Down de Castelló, un esdeveniment que s’ha consolidat com a referent en la inclusió social a la província. Així ho ha afirmat la diputada de Benestar Social de la institució provincial, Marisa Torlà, durant l’acte de lliurament dels guardons, que reconeixen el compromís social de diferents entitats, empreses i personalitats.

Torlà ha felicitat els premiats i ha agraït el seu compromís social, destacant la importància de creure en la capacitat i talent de totes les persones. “Gràcies per construir una societat més inclusiva, que no deixa ningú enrere. La vostra implicació no només canvia vides, sinó que també serveix com a exemple per a altres empreses que encara no han fet aquest pas”, ha subratllat la diputada.

A més, ha elogiat la tasca “incansable” de la Fundació Síndrome de Down de Castelló per impulsar projectes d’inclusió laboral, destacant que aquests premis recorden que la inclusió laboral de les persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual és clau per avançar en objectius com la igualtat d’oportunitats, la reducció de desigualtats, el treball digne i el creixement econòmic.

Finalment, Torlà ha reafirmat el compromís de l’equip de Govern Provincial per seguir impulsant i recolzant iniciatives com aquesta, demostrant que la diversitat és un valor en si mateix i una oportunitat per créixer, innovar i liderar el canvi.