El PP de Nules exigeix un pla urgent per al manteniment dels camins rurals

El portaveu del PP a Nules, José Adsuara, demana a l’alcalde que “trepitge la realitat de l’àrea agrícola del Nules”. “Tot són paraules però no hi ha cap fet, i els professionals que cada dia acudixen a les seues parcel·les de cultiu patixen el castic de la inacció”

El Partit Popular de Nules ha demanat a l’alcalde que lidera el govern d’esquerres de la localitat la creació d’un pla integral de conservació i manteniment dels camins rurals, els quals, segons el PP, han estat desatesos durant els darrers nou anys. El portaveu del PP a Nules, José Adsuara, ha alçat la veu en nom dels professionals del sector agrícola, que, segons afirma, estan “esgotats de reclamar inversions que mai arriben”.

Adsuara ha destacat el mal estat d’aquestes vies, amb “danys estructurals, vorals desgastats i una manca de neteja” que obliga els conductors a esquivar sots, amb el risc d’avariar els seus vehicles. El regidor del PP ha tornat a posar de manifest aquesta demanda, ja recollida en el programa electoral del partit, subratllant que “és l’agricultura de Nules la que reclama aquesta actuació urgent” davant dels greus problemes que es continuen agreujant als camins rurals.

Per això, Adsuara ha instat l’alcalde a “obrir els ulls, invertir i corregir aquesta situació problemàtica”. Ha denunciat que, fins ara, “les paraules i promeses no han corregit la precarietat d’uns camins que mai havien estat tan abandonats”.