Almenara reservarà espai en el “Terraet” perqu’e les persones amb mobilitat reduïda puguen veure els bous

L’Ajuntament d’Almenara facilitarà l’accés de les persones amb mobilitat reduïda o que porten carros de bebé al “Terraet” perquè puguen gaudir dels festejos taurins que s’exhibeixen en les festes patronals. Enguany com a novetat, hi haurà una zona reservada perquè puguen contemplar els bous, àrea que s’ha marcat en el sòl perquè puga ser identificada.

A més, perquè puguen arribar fins al “Terraet”, s’obrirà el pati de l’Espai Cultural (antiga Guarderia), i per tant l’accés es farà entrant pel carrer Vicente Royo Blat, on s’ha habilitat una rampa i l’eixida serà pel carrer València accedint directament a les vistes de la plaça del Molí d’*Arròs d’on ixen els bous. D’aquesta manera, hi haurà un accés més còmode, evitant les escales, i sense necessitat d’esperar-se fins al final de les exhibicions, que és quan s’obrin les barreres.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “ja fa anys que ens marquem com a objectiu aconseguir unes festes patronals cada vegada més inclusives on totes les persones puguen gaudir d’elles, i és per això que comencem a facilitar l’accés al “Terraet” i a fer altres accions com l’hora sense música ni llums en la fira, a les quals sumem enguany la reserva de places per a les persones amb mobilitat reduïda”.