El PP demana a Tania Baños un full de ruta de la instal·lació de Vallpala que “seguix abandonada sis mesos després de la sentència del TS”

La regidora del Partit Popular en la Vall, Marga Marco, ha assenyalat que després de més de mig any des que el Tribunal Suprem ratificara la sentència del TSJ sobre Vallpala, “l’alcaldessa seguix sense donar resposta sobre el futur de la instal·lació”.

La regidora ha fet estes declaracions després que el març passat es fera públic l’acte de l’alt tribunal que reconeix la validesa de la sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJ-CV) de desembre de 2022 pel qual es condemnava la decisió unilateral de l’Ajuntament de retirar la concessió a l’empresa que explotava estes instal·lacions.

Marco diu que “portem sis mesos més de silenci. Un silenci clamorós que demostra que este no és un tema que agrade a l’alcaldessa perquè ha sigut la justícia la que ha reconegut que la seua decisió va ser il·legal. Ni el recurs al Suprem ha salvat els interessos de Tania Baños i ara acumulem sis mesos de silenci i falta de manteniment en una infraestructura esportiva que cada dia que passa sense inversions és un dia d’abandó més per a Vallpala”.

La regidora també ha recordat que “va ser en 2018, quan Tania Baños portava tres anys governant, quan va tindre la gosadia de decidir en solitari, amb l’únic suport dels seus socis, la retirada de la concessió d’explotació a l’empresa que havia resultat adjudicatària del servici. El seu error d’ahir és hui el castic dels veïns de la Vall que porten sis anys sense poder gaudir d’estes instal·lacions esportives. Un fracàs de l’alcaldessa que hui és una penitència per a tot el municipi”.

Per últim ha assenyalat que des del PP “continuarem exercint d’altaveu dels nostres veïns. Volem saber quin és el full de ruta, quant li costarà als veïns de la Vall el cras error comés en Vallpala per l’alcaldessa i quina inversió s’haurà de destinar per a posar en marxa de nou la instal·lació”.