L’Ajuntament “als barris” des de la setmana que ve

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó apropa als barris una oficina de recollida de queixes i propostes. Fins al juny s’han calendaritjat 40 tardes per facilitar que qualsevol veí o veïna puga fer arribar els seus problemes o suggeriments de millora.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat una nova iniciativa per apropar-se a la ciutadania i arreplegar les seues queixes i propostes. La regidora de Dinamització de Barris, Zaida Moreno, ha donat a conèixer el projecte ‘Barri a barri’ que des de la setmana que ve i fins al mes de juny recorrerà 10 centres socials en horari de vesprada per atendre els veïns i veïnes.

L’Oficina de la Regidoria de Barris ha calendaritjat 40 vesprades “per facilitar que les persones que treballen al matí puguen acostar-se i fer-nos arribar els seus problemes o suggeriments de millora”, ha apuntat Moreno. Per a la regidora, aquesta és “una manera d’arribar a la ciutadania de manera fàcil i àgil i escoltar cada veí o veïna que ho necessite o ajudar-lo a fer petites gestions”.

El calendari comença el 17 de setembre al barri Carmadai. L’horari de Barri a Barri serà de 17.30 a 19.00 hores, a excepció de Carbonaire (de 18.00 a 19.30 hores). Aquest projecte “fomenta la participació i escolta activa” i servirà “per recollir les deficiències que tenim a la ciutat i poder donar-los solució”. En definitiva, “millorarem entre totes i tots la Vall d’Uixó”, ha remarcat.

Cal recordar que el 2015 el govern municipal va iniciar la campanya “Govern al teu barri” que s’ha realitzat a cada legislatura i aquesta també es farà. I el 2019 es va crear la Regidoria de Barris per establir un contacte més directe amb els barris i les seves associacions. Aquesta legislatura “hem continuat amb aquesta estreta relació, però havíem detectat que moltes persones que no pertanyen a cap associació no saben on acudir a exposar un problema o aportar una idea de millora” assenyala Moreno.

Calendari complet de ‘Barri a Barri’:

  • Carmadai: 17 de setembre, 26 de novembre, 4 de febrer i 8 dabril.
  • Sant Vicent: 24 de setembre, 3 de desembre, 18 de febrer i 22 dabril.
  • Roser: 2 d’octubre, 20 de novembre, 12 de febrer i 16 d’abril.
  • Colònia Sant Antoni: 8 d’octubre, 17 de desembre, 25 de febrer i 29 d’abril.
  • Toledo: 16 d’octubre, 11 de desembre, 5 de març i 7 de maig.
  • Carbonaire: 22 d’octubre, 14 de gener, 18 de març i 13 de maig.
  • Grup La Unión: 29 d’octubre, 28 de gener, 25 de març i 3 de juny.
  • Colònia Segarra: 6 de novembre, 8 de gener, 12 de març i 21 de maig.
  • La Moleta: 12 de novembre, 22 de gener, 2 d’abril i 27 de maig.
  • Les Llimeres: 19 de novembre, 21 de gener, 1 d’abril i 20 de maig.