El PSPV de Castelló arremet contra Mazón per cedir davant Feijóo i rebutjar 15.000 milions d’euros que millorarien la vida dels valencians

El PSPV de Castelló ha acusat Mazón “d’anar de sobrat” en renunciar a 15.000 milions d’euros per a la Comunitat Valenciana en forma de quita de deute a conseqüència de l’infrafinançament crònic que pateix l’autonomia. La portaveu socialista, Ruth Sanz, ha assenyalat que “els valencians mereixem un president que defense els nostres interessos i no un subordinat de Gènova que prioritza els interessos del seu partit abans que els de la seua comunitat”.

Sanz ha sigut categòrica en afirmar que Mazón és “un president feble, sense projecte i paralitzat, que necessita estar monitorat des de Madrid”. Segons la diputada provincial, “renunciar a 15.000 milions d’euros és un capritx de Feijóo que ningú entén i que ens obligarà a continuar pagant alts interessos per un deute il·legítim a conseqüència d’anys d’un sistema de finançament que ens perjudica”. En aquest sentit, ha lamentat que el PP es negue en banda a negociar un nou model per a les autonomies “i que preferisca la guerra política a millorar la vida dels valencians i castellonencs”.

La portaveu del PSPV s’ha preguntat “qui és Mazón per a renunciar a 15.000 milions d’euros que podrien millorar la nostra qualitat de vida” i ha subratllat que aquesta suma ajudaria a reduir significativament el deute autonòmic i a alliberar recursos del pagament d’interessos per a enfortir el sistema de benestar.

El PSPV provincial ha insistit que Mazón, més que un president, es comporta com a “delegat” de la direcció nacional del PP a la Comunitat Valenciana i que amb aquesta actitud “només reafirma que és un cap del Consell covard i irrellevant, incapaç d’alçar la veu per a reclamar el que ens correspon”.