Herminio Serra (PP) diu que l’antiga nau de la cooperativa Sant Vicent del carrer Juan Capó està sent utilitzada per l’equip de govern per a albergar gats.

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha sol·licitat a l’alcaldessa de la localitat, Tania Baños, que explique per quin motiu està emmagatzemant gats en una nau abandonada situada al carrer Juan Capó i que va pertànyer en el seu moment a l’antiga Cooperativa de Sant Vicent.

El portaveu del PP en el municipi, Herminio Serra, s’ha dirigit a la primera edil amb l’objectiu d’esclarir els rumors que ha suscitat entre els veïns del citat carrer l’entrada i eixida de personal de l’edifici amb gàbies i llanternes.

“Han sigut els veïns de la zona els qui preocupats pel moviment inusual de persones que entrava en este immoble ens han traslladat la seua preocupació. Ara que sabem que s’ha decidit albergar gats en este immoble, la qual cosa li demanem a l’alcaldessa socialista de la Vall és que done les degudes explicacions als veïns en primera instància i a la població en general”, ha considerat Serra.

“Ens costa pensar com s’està actuant d’esta manera. I per això demanem que ens informen si és coneixedora la Policia Local de la decisió presa i quin personal de l’ajuntament està accedint a l’immoble i amb quins objectius s’emmagatzemen gats en esta instal·lació”. Sobretot, ha manifestat Serra, “quan des de l’Ajuntament de la Vall existixen factures amb una empresa protectora d’animals a la qual se li paguen milers d’euros a l’any com perquè arribada esta situació els felins hagen d’acollir-se en una nau que no té les degudes condicions ni de salubritat ni tampoc de seguretat, perquè directament no disposa de subministraments tan bàsics com l’elèctric”.

Serra, finalment, també ha fet una crida als socis de govern del PSOE a l’Ajuntament de la Vall. “Si són coneixedors de com s’està actuant en este tema, ens sorprén i ens alarma el seu silenci. Si són còmplices d’esta decisió també ells han de donar explicacions sobre el que està ocorrent”.