El PP de Nules critica les inundacions del carril del Polígon Cardanelles

El Partit Popular de Nules ha demanat al govern municipal la revisió del carril construït fa escassos dos anys al polígon Cardanelles amb diners públics i que la setmana passada va quedar impracticable com a conseqüència de les pluges registrades.

El projecte, “que no té cap sentit ni enllaça amb cap carril ciclista, neix i mor al polígon. La seva utilitat és nul·la, però la despesa va ser considerable”, recorda Vicente Bertomeu, regidor del PP a Nules. Aquesta plataforma “que avui es consagra com una absoluta chapuza” va costar 60.000 euros a la localitat. “Diners que s’han perdut, que no s’han aprofitat i que, a més, s’ha demostrat que està mal construït. Ha plogut amb intensitat però durant molt poc temps. I el resultat és que s’ha inundat”, ha explicat el regidor.

Des del PP “lamentem que un cop més el populisme lidere obres que no tenen cap interès per als veïns i que ningú aprofita. Hi ha recursos que demanen els veïns i que no es fan atendre. En canvi, el govern d’esquerres malgasta els diners de tots en projectes que no tenen cap utilitat. I això és mostra d’incapacitat”, ha considerat el regidor del PP de Nules.

En aquest sentit, “no només els demanem que inspeccionen l’obra perquè no és lògic que amb les pluges registrades hagi quedat impracticable aquesta chapuza de carril”. “Els demanem que escolten els veïns, que tinguin la capacitat de resoldre els seus problemes i no crear-ne de nous, i sobretot que promoguin iniciatives d’interès i utilitat per a Nules. Perquè hi ha prioritats que avui segueixen desateses i és necessari i urgent que siguin resoltes”, ha considerat el regidor.