Beatriz Gascó acusal’oposició de mentir sobre l’inici del curs escolar i d’exigir allò que no van saber fer quan governaven

La portaveu d’Educació del GPP, Beatriz Gascó, assenyala que “en el primer any de gestió d’infraestructures el conseller Rovira ja supera el millor any d’execució que va tindre el Botànic”

La portaveu d’Educació del Grup Popular a les Corts, Beatriz Gascó, ha criticat l’oposició per mentir i per dedicar-se a demanar, en aquest inici de curs, “el que no van ser capaços de fer quan tenien responsabilitats de govern”. Segons Gascó, aquest curs marca “la recuperació de l’essència de l’educació” amb la retirada del nacionalisme de les aules, assegurant que el treball del conseller d’Educació, José Antonio Rovira, està tenint un impacte positiu en els joves, les famílies i els docents.

Gascó ha destacat que el conseller Rovira, amb la seua compareixença voluntària, “és un exemple de transparència” i ha acusat l’oposició d’intentar crear una realitat distorsionada per a criticar la gestió educativa actual, la qual considera “magnífica”.

La portaveu popular ha afirmat que aquest curs restablirà la llibertat de les famílies en aspectes com la tria del centre educatiu, l’elecció de la llengua i l’escola infantil totalment gratuïta. També ha mencionat millores en l’augment de les hores de matemàtiques, la recuperació de la música, l’increment de l’oferta en Formació Professional (FP) i els recursos per a l’alumnat amb necessitats educatives especials.

Gascó ha remarcat que l’absència de problemes en les adjudicacions de places docents enguany es deu a una “gestió eficaç” que ha garantit que el professorat estiga als seus llocs des del primer dia de curs, amb mil docents més que l’any passat. Pel que fa a la construcció de centres educatius, ha afirmat que “en el primer any de gestió del conseller Rovira ja s’ha superat el millor any d’execució d’infraestructures del govern del Botànic”.