L’Ajuntament de la Vall d’Uixó tancarà la temporada d’estiu al Paratge de Sant Josep amb l’espectacle ‘Camilo Big Band’

El dissabte 14 de setembre Daniel Diges i la David Pastor Big Band homenatjaran a Camilo Sesto

El dissabte 14 de setembre a les 23.00 hores, la pista de ball del Paratge de Sant Josep acollirà l’espectacle ‘Camilo Big Band’, que tancarà la temporada d’estiu a la Vall d’Uixó. El reconegut cantant Daniel Diges, acompanyat per la David Pastor Big Band, reinterpretarà el repertori del mític Camilo Sesto en un concert que promet ser inoblidable.

El conseller delegat d’Emsevall, Javier Ferreres, ha destacat que es tracta d’un concert de “gran qualitat musical”, amb l’esperança de repetir l’èxit aconseguit l’any passat amb l’homenatge a Nino Bravo de Serafín Zubiri. L’accés serà gratuït i, segons Ferreres, el públic podrà gaudir “d’un espectacle que s’estrena a la Vall” i que iniciarà una gira per Espanya en els pròxims mesos.

Daniel Diges és un artista de gran prestigi a nivell nacional, amb diversos premis pels seus papers protagonistes en musicals com ‘Hoy no me puedo levantar’ o ‘Sherlock Holmes’. A més de la seua llarga trajectòria en el teatre musical, ha aparegut en sèries de televisió i va representar Espanya en Eurovisió l’any 2010.

Per la seua banda, David Pastor és un trompetista valencià amb una trajectòria internacional, havent col·laborat amb artistes com Michael Bublé, Poveda o Presuntos Implicados. Per a Ferreres, aquesta nit serà “una oportunitat única per gaudir d’un espectacle musical emocionant en el Paratge de Sant Josep i acomiadar l’estiu de la millor manera possible”.