La Diputació de Castelló destina més de 90.000 euros per a impulsar les festes d’Interés Turístic

Amb estes ajudes, volem demostrar el suport ferm i real de la Diputació de Castelló a les nostres festes, tradicions i senyes d’identitat amb l’objectiu de protegir-les i enriquir-les perquè mai deixen de celebrar-se en els nostres municipis”, destaca el vicepresident Andrés Martínez

La Diputació Provincial de Castelló ha aprovat la concessió de més de 90.000 euros en subvencions per a ajuntaments amb l’objectiu de potenciar les festes declarades d’Interés Turístic i atraure visitants als municipis de la província. Aquesta iniciativa forma part del compromís de la institució amb la promoció del patrimoni cultural i turístic local.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat la importància d’aquestes ajudes, especialment per als ajuntaments més xicotets, per a millorar els programes festius i fomentar l’economia local. Les festes no només tenen un valor cultural i espiritual, sinó que també generen oportunitats econòmiques per a petites empreses i autònoms durant els dies de celebració.

Els municipis beneficiaris inclouen Altura, Benicarló, Borriana, Morella, Vinaròs, entre altres. A més, la Diputació també destinarà 100.000 euros a diverses entitats per a promoure activitats turístiques a Castelló, reforçant així el turisme d’experiències i la difusió del patrimoni cultural de la província.