La Diputació de Castelló i el Bisbat de Tortosa restauren el teulat de l’església de Palanques

La presidenta de la institución provincial, Marta Barrachina, acompañada por el diputado de Cultura, Alejandro Clausell, visita las obras de restauración del templo parroquial y anuncia el convenio destinado a la iglesia de Palanques que asciende a 24.000 euros

La Diputació de Castelló, en col·laboració amb el Bisbat de Tortosa, ha iniciat la restauració del teulat de l’església parroquial de l’Asunción de María de Palanques. Ambdues entitats han signat un conveni per valor de 24.000 euros per a la reparació d’aquest edifici històric del segle XVIII, destacant així el seu compromís amb la preservació del patrimoni cultural i religiós de la província.

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha subratllat la importància de mantenir el patrimoni històric-artístic, afirmant que “cuidant el nostre patrimoni estem cuidant els nostres pobles”. Les obres inclouen la substitució de la biga principal i la reparació de la coberta danyada, mesures necessàries per a evitar el risc d’enfonsament del sostre de l’església.

Aquestes accions no només conserven el valor arquitectònic i espiritual de l’edifici, sinó també el seu valor sentimental per als veïns de la província. La Diputació de Castelló destaca el seu compromís a mantenir el patrimoni en les millors condicions per promoure el turisme i el desenvolupament econòmic.