Nules continua les seues festes patronals en honor a Sant Bartomeu amb gran participació

Al voltant de 90 penyes participaran hui en la Desfilada de Disfresses

Els nulers i les nuleres estan vivint intensament les festes patronals en honor a Sant Bartomeu, que van començar el passat dissabte, 17 d’agost, amb la tradicional cridà. Hui, la programació festiva destaca per la popular desfilada de disfresses, en la qual participaran al voltant de 90 penyes. Durant l’esdeveniment, s’atorgaran diversos premis, com el de la millor crítica local, la millor coreografia, la millor identificació del nom de la penya, el millor carro, i tres premis que valoraran l’elaboració i l’originalitat.

A més, els actes taurins també prenen protagonisme amb el bou per la vila de la ramaderia de Montalvo, patrocinat per la Penya Taurina Sant Joan. L’Ajuntament de Nules també ha programat més esdeveniments taurins per a divendres, i els més menuts podran gaudir de l’espectacle infantil “Laboratorio mágico” al Local Multifuncional. Cada vesprada, les actuacions en directe al mesó de la tapa continuen congregant una multitud de persones.

Dissabte, els actes religiosos centraran l’atenció amb la celebració de la festivitat de Sant Bartomeu, en la qual els nulers honraran el seu patró amb la tradicional missa i processó, presidida per la Reina de la Vila, Nora Cano, les dames de la Vila, i les autoritats locals.

Entre els actes més multitudinaris d’aquestes festes, destaca el sopar de germanor, que va reunir més de 4.000 persones. Altres esdeveniments arrelats, com el ball per a les persones majors o la Nit de Ronda, també han tingut gran èxit de participació.