Almenara acollirà la XL edició de la Volta a Peu el 14 de setembre

Les inscripcions ja estan obertes en www.sportmaniacs.com

El pròxim 14 de setembre, Almenara serà l’escenari de la XL edició de la Volta a Peu a la Vila d’Almenara, una de les proves esportives més esperades de les festes patronals del municipi. La cursa començarà a les 19 hores i tindrà un recorregut urbà de 10 km, on els participants completaran dues voltes a un circuit amb eixida i meta al costat del Poliesportiu Municipal. Durant la prova, hi haurà punts d’animació i un avituallament generós per als corredors. Les inscripcions estan obertes fins a l’11 de setembre a través de la web www.sportmaniacs.com, amb un cost de cinc euros. Els participants rebran com a regal una visera tècnica juntament amb la borsa del corredor.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que aquesta cursa és una oportunitat perfecta per als atletes que vulguen preparar-se per a proves de més envergadura, com la Mitja Marató de València, i ha subratllat la importància de la Volta a Peu dins de la programació de les Festes Patronals d’Almenara.

Carreres per a xiquetes i xiquets

Abans de la prova principal, a partir de les 18 hores, es duran a terme les carreres per a xiquetes i xiquets de diferents categories. Els més menuts, en la categoria xupetins (fins a 5 anys), correran 200 metres, seguits pels benjamins (6 a 9 anys) amb un traçat de 400 metres, alevins (10 i 11 anys) amb 900 metres, i infantils (12 i 13 anys) que recorreran 1.800 metres. Les inscripcions per a aquestes carreres seran gratuïtes i es podran realitzar el mateix dia, entre les 16.30 i les 17.45 hores al Poliesportiu Municipal.