Almenara rebrà una subvenció per a la prevenció d’incendis en la marjal

El consistori ha rebut una subvenció de la Conselleria de Justícia i Interior de 7.568 euros per a dur a terme les actuacions

La Conselleria de Justícia i Interior de la Generalitat Valenciana ha concedit a l’Ajuntament d’Almenara una subvenció directa de 7.568 euros per a dur a terme actuacions de prevenció d’incendis en el terme municipal. Les intervencions començaran al llarg del mes de setembre i se centraran en el manteniment, neteja i control de la vegetació en diversos camins i àrees de la marjal d’Almenara, seguint el Pla Local de Prevenció d’Incendis aprovat pel consistori.

Aquestes actuacions donen continuïtat als treballs fets amb la subvenció obtinguda l’any anterior. El regidor d’Agricultura, Borja Forner, ha subratllat la importància d’executar aquestes tasques en zones amb risc d’incendi, com la marjal, i ha agraït el suport econòmic de la Generalitat Valenciana. “Aquestes accions són essencials per a prevenir i evitar incendis forestals en el nostre municipi, seguint sempre el pla local i les indicacions sobre les àrees que necessiten més atenció”, ha declarat Forner.

A més del Pla Local de Prevenció d’Incendis, Almenara compta amb altres plans com el d’Emergències, el d’Emergències i Salvament Marítim, el de Gestió de Residus, i actualment està en procés d’elaboració del Pla d’Inundacions.