L’Ajuntament d’Almenara millora el Gimnàs Municipal per a la seua reobertura al setembre

S’estan reparant les màquines i es comptarà amb nous materials a partir de la primera setmana de setembre

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almenara està realitzant diverses tasques de condicionament i millora al Gimnàs Municipal amb la vista posada en la seua reobertura durant la primera setmana de setembre. Aquestes actuacions inclouen una neteja en profunditat de les instal·lacions, el repintat del recinte i la reparació dels desperfectes detectats.

A més, els usuaris i usuàries podran gaudir de nous materials per a la pràctica esportiva, com manuelles, barres o gomes, que estaran disponibles a partir de la reobertura. També es preveu la reparació de les màquines que presenten alguna avaria.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha explicat que “aquesta aturada estival és una oportunitat per a posar a punt les instal·lacions i la maquinària, amb l’objectiu que els usuaris i usuàries troben el gimnàs en perfectes condicions al començament de la nova temporada”. Vicent ha subratllat que “fomentar l’esport i els hàbits saludables és una prioritat per a l’equip de govern, perquè l’esport és salut i vida”.