Massiva participació en la primera jornada de bous al carrer en les festes de Sant Bartomeu a Nules

Nules exhibirà al llarg de la setmana festiva un total de 10 bous

La localitat de Nules ha viscut una jornada multitudinària en el marc de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu, amb una gran assistència a la primera jornada de bous al carrer. Els actes taurins van reunir ahir a centenars de persones, especialment de les diferents penyes.

Ahir diumenge, 18 d’agost, es va exhibir un bou de la ramaderia Carmen Valiente per la vesprada, mentre que per la nit va eixir un bou embolat de la ramaderia Araúz de Robles. Ambdós bous han estat patrocinats per l’Ajuntament de Nules.

Els festejos taurins continuaran hui amb l’exhibició d’un bou de la ramaderia Jandilla, patrocinat per la penya El Bou. Dimarts, 20 d’agost, seguiran els actes amb un bou per la vila, patrocinat per la penya Devoció pel Bou.

La jornada taurina de dimecres, 21 d’agost, comptarà amb l’exhibició de tres bous. Per la vesprada es veuran un bou per la vila de la ramaderia Alcurrucén, patrocinat per la penya El Tremoló, i un altre de la ramaderia Ángel Gómez, patrocinat per la Penya Cultural Taurina. Per la nit, s’embolarà el bou de la vesprada de la ramaderia Ángel Gómez, seguit d’un altre bou embolat de la ramaderia Pedraza de Yeltes, patrocinat per l’Ajuntament de Nules.

Dijous, 22 d’agost, hi haurà un bou per la vila de la ramaderia Montalvo, patrocinat per la Penya Taurina Sant Joan. La programació taurina finalitzarà divendres, 23 d’agost, amb dos bous patrocinats per l’Ajuntament de Nules: un bou per la vila de la ramaderia Cebada Gago i un bou embolat de la ramaderia Pedraza de Yeltes.

La regidora de Festes, Blanca Silvestre, ha destacat que “aquests festejos compten amb una variada programació taurina, amb un total de

10 bous que s’exhibiran al llarg dels dies festius. Nules compta amb una gran afició taurina, i per això, des de l’ajuntament, continuem apostant pels actes taurins amb la col·laboració i el treball de la comissió del bou, que fa un gran esforç perquè aquesta programació siga una realitat”.