Carlos Mazón destaca que la Comunitat Valenciana ha captat 7.725 milions d’euros en inversions i creat 9.200 llocs de treball en un any

Avança que en els pròxims mesos “es materialitzaran nous projectes inversors” i destaca “l’impuls del nostre territori com una terra oberta, acollidora, sense prejudicis i plena d’oportunitats”

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha ressaltat que la Comunitat Valenciana ha aconseguit atraure inversions per valor de 7.725 milions d’euros durant l’últim any, generant 9.200 llocs de treball. Mazón ha subratllat que aquestes inversions consoliden una nova etapa de creixement econòmic i situen la Comunitat com un territori obert a la inversió i ple d’oportunitats.

Entre les inversions més destacades, es troben el clúster de producció d’hidrogen verd de BP, amb 2.000 milions d’euros i 5.000 llocs de treball, i el projecte d’amoníac verd d’Ignis Energía, amb una inversió de 1.425 milions d’euros i 1.200 llocs de treball. A més, ha esmentat la producció de trens-tram a Stadler, l’ampliació de la planta d’Edwards Lifesciences a Moncada, i el projecte ‘Activa Safor’ d’ALE-HOP.

Mazón ha reafirmat el compromís del Consell amb les empreses que aposten per la Comunitat, destacant mesures com la simplificació administrativa i la col·laboració publicoprivada per a impulsar el desenvolupament econòmic i millorar els serveis públics.