Les platges de Nules celebren les festes en honor a Sant Roc amb una variada programació

La V Nit d’Humor i Màgia és un dels espectacles més esperats que tindrà lloc dimecres

Les platges de Nules es troben immerses en les festes en honor a Sant Roc, uns festejos que van començar el passat 2 d’agost i que ja arriben a la seua recta final. Aquests dies, s’han realitzat actes per a tots els públics, destacant esdeveniments esportius, d’oci, i religiosos. El cap de setmana passat, els actes taurins, com l’exhibició de vaques i el bou embolat, van ser els protagonistes.

Per als més menuts, aquest dilluns es durà a terme una festa de l’aigua amb escuma i jocs a l’avinguda de les Illes Columbretes. També destaca la V Nit d’Humor i Màgia, prevista per a la nit del dimecres 14 d’agost a la Terrassa de l’Estany, amb entrada gratuïta.

A més, aquesta setmana es desenvoluparan esdeveniments esportius tradicionals, com la Marxa a Peu Solidària a benefici de l’AECC, els concursos de pesca femení i infantil organitzats pel Club de Pesca Esportiva El Galfí, la Marxa en Bici, i la Volta a Peu Sant Roc amb recorregut semiurbà.

Els actes religiosos seran el centre d’atenció el divendres 16 d’agost, amb la celebració de la missa en honor a Sant Roc, seguida per la processó, benedicció i repartiment de bescuits i pans. La nit de divendres es tancarà amb un castell de focs d’artifici a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja.

La regidora de Festes, Blanca Silvestre, ha valorat positivament el desenvolupament de les festes, destacant la bona acollida i la varietat de la programació, així com l’èxit dels actes taurins gràcies al treball de la Comissió del Bou.