Les Penyes 2024 ja són història amb Fernando Machancoses com a guanyador

Les Penyes en Festes 2024 s’acomiaden d’una setmana que cada dia ha portat propostes gastronòmiques, musicals, activitats infantils i actes taurins. L’apartat musical, com ja és habitual, s’ha complementat amb l’escenari de Caixa la Vall a la zona del mercat.

Respecte a les competicions que s’han celebrat, dins del concurs de paelles la penya Lletuga va guanyar respecte a presentació, mentre que la penya El Dátil va guanyar en sabor. En el concurs de fideuà el premi a la millor presentació va ser per a Treballadors, i millor sabor per a El 6. Pel que respecta al concurs de disfresses, el premi de millor crítica va ser per a la penya El Xorro. La penya l’Embolic va guanyar el premi a la millor marxa, i també els de disfressa individual i col·lectiva.

En l’apartat taurí triomf de Fernando Machancoses en el concurs de ramaderies amb 154,5 punts, seguida de Laura Parejo (136,5) i completa pòdium La Paloma amb 126,5. La vesprada de hui diumenge amb Hmos. Benavent s’ha quedat amb 125,5. Tanquen Hermanos Monferrer (115) i Hermanos Navarré amb 85. El millor bou ha sigut “valenciano” de Laura Parejo i la millor vaca “airosa” de Benavent.

Unes festes que han coincidit també amb l’alegria olímpica de la tennista professional vallera Sara Sorribes, que va ser l’encarregada de donar eixida al tancament infantil del passat dimarts.