Moncofa al Carrer 2024 agruparà cine, música, teatre i animació infantil als carrers de la localitat

Durant una setmana, Moncofa es convertirà en un dels epicentres culturals de l’estiu a la Comunitat Valenciana. Del 25 al 31 d’agost, el municipi celebrarà el festival “Moncofa al Carrer” amb una gran varietat d’esdeveniments que es desenvoluparan als carrers del Grau de Moncofa. Cinema, teatre itinerant, animació infantil o música en directe tindran el seu espai en un escenari idíl·lic al costat de la mar Mediterrània.

“Després de més de 10 anys organitzant aquest festival, la crítica i l’acceptació del públic és molt positiva. Any rere any rebem elogis a la programació, un impuls per a encarar la seua preparació. Per a aquest any, mantenim el criteri plural i divers per a tots els públics, amb cinema d’estiu o el magnífic tribut a Nino Bravo, història de la música espanyola”, ha valorat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Moncofa, Ilenia Begnozzi.

La programació començarà amb música en directe. La plaça Na Violant d’Hongria acollirà, el diumenge 25 a les 23h, l’espectacle ‘¿Te cuento zarzuelas?’ amb una pianista acompanyant a dues sopranos, un sopranista i un tenor. La funció teatral itinerant ‘Aves ancestrales’ de la companyia Tchyminiguagua prendrà el relleu el dilluns 26, amb inici a les 19h i que recorrerà l’avinguda Mare Nostrum. Més teatre per al dimarts 27: a les 19h començarà la representació ‘Petit circ’ de la companyia Fadunito a l’avinguda Mare Nostrum.

La pista de patinatge s’estrenarà com a escenari d’una funció el dimecres a les 19h, amb l’obra ‘Karpaty’ de la companyia La Troupe Malabo. Després d’ella, el primer passi cinematogràfic: ‘Wonder’, a la plaça Na Violant d’Hongria a les 22.15h. La mateixa operació es repetirà el dijous 29: màgia teatral amb ‘El professor Coperini’ a les 19h i cinema d’estiu amb ‘Bohemian Rhapsody’ a les 22.15h, tot a la plaça Na Violant d’Hongria. Encarant el cap de setmana, el divendres a les 19h es representarà el teatre circense ‘Lullaby’, mentre que el dissabte se celebrarà el gran final del MAC i el perfecte homenatge a Nino Bravo, amb inici del concert a les 23h.

Tota la programació es pot consultar al web de l’Ajuntament de Moncofa o a les xarxes socials municipals.