El segon poliesportiu de la Vall en marxa

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat les obres per construir el segon pavelló poliesportiu municipal. La primera fase, amb un cost d’1 milió d’euros i set mesos de durada, la realitza l’empresa de recollida de residus i neteja viària. La segona fase, finançada amb més de 2,5 milions d’euros de fons propis, durarà 14 mesos.

El pavelló tindrà un disseny modern i funcional, incloent una pista, grada, sala multiusos, vestuaris, magatzem i despatxos. Això permetrà ampliar l’oferta esportiva i els horaris disponibles per als clubs, entitats esportives i ciutadania.

L’equip de govern, encapçalat per l’alcaldessa Tania Baños, ha treballat des de 2016 per exigir el compliment del contracte signat en 2009. També han recuperat 700.000 euros per serveis no prestats i renovat la maquinària del servei de neteja. L’inici de les obres arriba després de 30 anys de reivindicacions.

L’equip de govern ha visitat aquest matí els treballs de demolició dels antics magatzems d’agricultura i el dipòsit de vehicles (que ja s’han reubicat), assenyalant que “El PP va cedir aquests terrenys públics a una empresa privada sabent que això feia impossible que es complira amb les millores del contracte de residus i neteja viària”. Posteriorment, l’actual equip de govern va aprovar una nova ubicació per al segon poliesportiu: al costat de l’Estadi Municipal José Mangriñán.