El PP qüestiona que el PSOE de la Vall gaste 135.000 euros a comprar un xalet mentres abandona voreres, parcs, jardins i instal·lacions esportives

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha fet una crida a l’alcaldessa de la localitat, Tania Baños, perquè prioritze les inversions “que realment necessita la nostra localitat” després que ahir la primera edil anunciara la compra d’un xalet en el paratge de San José per un import de 135.000 euros.

“Hem consultat a l’alcaldessa per la finalitat d’esta operació. Ens han reconegut que no saben a què destinaran este immoble si bé un dels objectius és evitar que s’instal·le alguna activitat en l’entorn. Davant esta circumstància el que plantegem és que es prioritzen les inversions realment importants enfront de gastos que no tenen cap objectiu concret i, en paral·lel, que no s’asfixie a la iniciativa privada, ja que creiem que els negocis que s’instal·len en el paratge juguen un paper fonamental en la dinamització de l’activitat comercial”. Així ho ha considerat Marga Marco, regidora del PP a l’Ajuntament de la Vall, qui ha afegit que “mentres els veïns reclamen millorar voreres, parcs i jardins, instal·lacions esportives o la neteja, l’alcaldessa es dedica a comprar un xalet sense una fi concreta. No és conscient del que demana el seu poble”.

Des del PP conviden a l’alcaldessa i al seu equip de govern “a eixir dels despatxos i a trepitjar el carrer”. “En estos moments hi ha veïns que es queixen del mal estat de les voreres, famílies els fills de les quals acudixen a parcs infantils amb jocs en mal estat, jardins pendents d’una adequació, zones de la població mancades de neteja, plagues que es multipliquen per la inacció de qui governa i dependències esportives amb accés limitat perquè hi ha desperfectes que no es reparen. Eixes sí que són prioritats”.