30 efectius diaris de la Policia Local en el dispositiu especial de seguretat de Les Penyes en Festes

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha acollit aquest matí la Junta Local de Seguretat per coordinar el dispositiu especial que es desplegarà durant les Penyes en Festes, que començaran aquest dissabte 3 d’agost fins a l’11. L’alcaldessa, Tania Baños, ha presidit la reunió de treball junt amb la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García, i han assistit el regidor de Policia, Javier Ferreres, i responsables de Policia Local, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Protecció Civil.

L’alcaldessa ha explicat que l’objectiu d’aquesta junta ha sigut “coordinar les accions que es duran a terme per garantir la seguretat de la ciutat durant aquestes festes”. Així, la Policia Local comptarà amb 30 efectius diaris al servei de la ciutadania, amb reforços en els actes més massius i el suport de Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Protecció Civil, especialment en els actes més massius com el Xupinasso o els concerts.

Hi haurà també un dispositiu especial de trànsit el dissabte 10 al concert de God Save The Queen i a la zona de la plaça del Mercat s’ubicarà un Punt Violeta i un lloc d’atenció sanitària.

VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Durant la Junta Local de Seguretat també s’han tractat diverses qüestions de seguretat ciutadana, amb especial èmfasi en la violència de gènere. Baños ha declarat que és un tema que “ens preocupa i ocupa” i “tenim el compromís ferm de fer-li front”, més quan en els últims dos mesos s’ha produït un repunt de casos. La Policia Local ha destinat una agent més al programa VioGen de prevenció i acompanyament i protecció a les víctimes.