Reina i dames de Nules reparteixen el programa festiu d’agost

La Reina de la Vila de Nules, Nora Cano Mendo, i les dames Anaïs Navalón, Musa de la Música, i Erika Ruíz, dama del raval de Sant Xotxim juntament amb l’alcalde, David García, i la regidora de Festes, Blanca Silvestre, han repartit hui el programa de les festes de Sant Roc i patronals en honor a Sant Bartomeu als veïns i les veïnes de la localitat.

Com cada any els veïns s’han concentrat als baixos de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip, on es fan grans cues, per a recollir el programa de festes. De fet, demà dijous es repartirà al veïnat de les platges de Nules, a l’oficina de la Tourist Info en horari de 10.00 a 11.30 hores. Després hi haurà programes per a recollir tant a les dependències de la Policia Local com a l’oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Nules per a aquelles persones interessades que no hagin pogut recollir-lo aquests dos dies de repartiment.

Cal recordar que les festes de Sant Roc tindran lloc els dies del 2 al 16 d’agost i les patronals en honor a Sant Bartomeu del 17 al 25 d’agost.