Comença aquesta nit el cicle “Nit de titelles” en la platja Casablanca d’Almenara

Aquesta nit arriba una de les principals novetats de la programació de l’Estiuet 2024 d’Almenara, basada en activitats per a públic familiar: la “Nits de Titelles”, que arribarà a partir de les 22:30 hores a la plaça de l’Oficina de Turisme, en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca.
La Inestable, Compañía de Titeres, serà l’encarregada de realitzar les diverses representacions que començaran aquesta nit amb “Aventura Marina”. La segona sessió es durà a terme dimecres que ve, 7 d’agost, amb la representació de “Rapunzel”, acabant el dimecres 21 d’agost amb la representació de “Juanito y el dragón”.
Dins de la programació de l’Estiuet 2024, el diumenge 4 d’agost, arribarà l’espectacle de màgia i circ “Velo como el rayo” a càrrec de Baraka Circo. I el dissabte 17 se celebrarà una nova edició del Xixo Xixero, la tradicional cercavila de fanalets de meló d’Alger que estarà acompanyat per la música de la Colla Garramatxa. La cita serà a partir de les 22 hores amb eixida des del Parc Municipal. A l’arribada, en el mateix parc es representarà l’obra teatral “Alicia al país de las maravillas” a càrrec de la Tournée Teatre.