Neteja de l’entorn natural i manteniment de camins rurals en Moncofa

L’Ajuntament de Moncofa està millorant l’entorn natural del municipi enfocant-se en la neteja i manteniment dels camins rurals i la preparació adequada de les séquies per a la temporada de pluges, que pot començar a finals de l’estiu o a principis de la tardor. Per a dur a terme estes tasques, s’han afegit 32 nous treballadors a la brigada, gràcies al finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

José María Andrés, regidor de Recursos Humans i Ocupació, ha destacat la importància de la prevenció: “Previndre és la millor manera de treballar. Les diferents accions que iniciem al juliol repercutiran directament en el benestar del veïnat. Mantenim en un bon estat els camins rurals que són diàriament transitats, i alhora ens preparem per a l’arribada de pluges amb unes séquies netes i aptes per a facilitar l’evacuació d’aigües”. També ha ressaltat que esta iniciativa oferix oportunitats laborals a 32 persones desocupades en cicles agrícoles on les opcions de treball són limitades, ajudant així a mantindre la seguretat a Moncofa.

Els treballs inclouen la neteja de marges i la conservació de cunetes dels camins rurals que connecten i dividixen el terme municipal de Moncofa, donant accés a finques i explotacions agropecuàries. A més, s’ha posat un èmfasi especial en la vigilància de les séquies per a assegurar el seu correcte estat estructural i la neteja d’elements que puguen contindre al seu interior.