La vallera Sara Sorribes planta cara a Krejcikova i apunt va estar de guanyar el partit.

La tennista vallera Sara Sorribes ha estat eliminada aquest diumenge en la primera ronda del quadre individual femení dels Jocs Olímpics de Paris 2024, després de caure derrotada davant la txeca Barbora Krejcikova, número 10 del món, en un agònic partit que es va decidir al ‘tie- break’ del tercer set (6-4, 0-6, (2) 6-7), després de dues hores i 55 minuts de joc.
Sorribes va mostrar el seu millor nivell de tennis davant d’una de les favorites per aconseguir medalla a París, la txeca Krejcikova. Sorribes ha estat un autèntic maldecap per a l’actual campiona de Wimbledon, que ha necessitar del ‘tie-break’ del tercer set per doblegar-la.
El partit va començar sent una demostració d’intencions de Sara Sorribes que va aconseguir guanyar el primer set, però poca història va tindre el segon on Krejcikova no va donar cap opció a Sorribes i va acabar en un contundent 6-0.

A la tercera mànega, Sorribes partia amb l’empresa de tornar a incomodar la txeca amb els cops, i així provocar els seus errors. La vallera va estar molt a prop de guanyar el partit però arà haurà de centrar-se en el quadre de dobles femení i en el dobles mixt, que disputarà amb Cristina Bucsa i Marcell Granollers, respectivament.

Sorribes ha tingut paralitzada la Vall d’Uixó aquest diumenge davant la televisió, i la ciutadania sent l’orgull de que la campiona local participe per segona vegada consecutiva, portant el nom de la Vall d’Uixó al més alt. Una pancarta penjada al balcó de l’Ajuntament li dóna força en nom de tota la ciutat en aquesta aventura olímpica a París, a l’igual que ja es va fer en Tokyo 2020.