Més de 400 participants en les activitats de l’Estiu Esportiu a Almenara

La regidoria d’Esports ofereix classes de Freestyler, Jumple Evolution, spinning, Latin Dance Fit, Beach Fitness i natació

Més de 400 persones participen aquest juliol en les activitats de l’Estiu Esportiu, organitzades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara per fomentar una vida saludable durant els mesos d’estiu.

L’activitat amb més afluència és el Freestyler amb 120 participants. Les classes de spinning compten amb 70 inscrits, Jumple Evolution i Latin Dance Fit tenen 50 participants cadascuna, i 30 persones practiquen el Beach Fitness. Quant a la natació, 90 persones participen en els cursos de la Piscina Municipal en cada torn.

Les classes de Freestyler, Jumple Evolution i spinning continuaran fins al 31 d’agost, mentre que Beach Fitness i Latin Dance Fit es faran fins al 15 d’agost. Els cursos de natació acabaran l’1 de setembre.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat: “Invertir en esport és invertir en salut per als nostres veïns i veïnes”. Ha assenyalat el balanç positiu de l’estiu, afirmant que cada vegada són més les persones que aposten per l’Estiu Esportiu i que això els motiva a continuar millorant els serveis i l’oferta. També ha subratllat la bona acollida de les novetats en la programació d’enguany.

XL Volta a Peu a la Platja d’Almenara
El dissabte 3 d’agost a les 20:00 hores se celebrarà la XL edició de la Volta a Peu a la Platja d’Almenara, amb un recorregut de 5 quilòmetres pel nucli marítim. Les inscripcions estan obertes fins a les 23:59 hores del 31 de juliol a www.sportmaniacs.com per un preu de 5 euros.

A partir de les 19:00 hores del mateix dissabte, es faran carreres per a xiquets i xiquetes nascuts entre 2010 i 2024, amb regals per a tots els participants. Les inscripcions seran gratuïtes i es faran a l’Avinguda Mediterrani entre les 17:40 i les 18:45 hores.

XIII Travessia Platja Casablanca
El diumenge 11 d’agost a les 9:00 hores se celebrarà la XIII Travessia Platja Casablanca, amb una distància de 1.500 metres, puntuable per al Trofeu d’Aigües Obertes de la Diputació de Castelló. Els interessats majors de 16 anys podran inscriure’s a www.sportmaniacs.com fins al 4 d’agost a les 23:59 hores per un preu de 8 euros.