Nules inverteix 12.000 euros en la renovació de la seua passarel·la

L’estructura ja compta amb seguretat i està adaptada a les normatives vigents

El Paratge Natural de l’Estany ja compta amb una nova passarel·la, recentment instal·lada i accessible per als visitants. L’Ajuntament de Nules ha invertit uns 12.000 euros en aquesta nova estructura, aconseguint millorar la seguretat i adaptar-la a les normatives vigents. Hui l’alcalde David García, el regidor de Jardins, Obres i Serveis Ramón Lucas, i la regidora de Platges M. José Esteban han visitat aquesta renovació.

La passarel·la anterior presentava danys significatius, com explica Ramón Lucas: “El mal estat de les fustes va suposar un perill, per la qual cosa es va decidir tancar-la i avaluar els danys”.

En un primer moment, es va detectar la necessitat de canviar les baranes per complir la normativa, però el personal del mòdul de fusteria del Taller d’Ocupació va trobar danys majors en revisar tota la passarel·la, decidint així construir-ne una nova.

Els treballs han estat fets pel personal i alumnat del taller d’ocupació, optant per aquesta via per proporcionar una experiència valuosa als estudiants, tot i que això va retardar la construcció en comparació amb contractar una empresa externa. Aquesta decisió també ha generat un estalvi significatiu, ja que el cost s’estimava en 40.000 euros si s’haguera fet externament.

L’alcalde David García subratlla que aquesta iniciativa ha suposat un estalvi de 28.000 euros per a l’ajuntament, demostrant l’eficàcia de la gestió dels recursos humans i materials, i valorant el treball dels tallers d’ocupació.