L’estiuet 2024 començarà amb “El jorobado de Notre Dame” el diumenge de vesprada a Almenara

Aquest cap de setmana es farà la visita nocturna al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, una sessió especial de Gim City, la Marxa Nocturna del Xtrem, una visita guiada als Estanys i una jornada de paddle surf

Aquest diumenge comença l’Estiuet a Almenara, una sèrie de representacions teatrals i de titelles per a públic familiar a la Platja Casablanca. L’obra “El Jorobado de Notre Dame” inaugurarà el cicle a les 20 hores al Parc Municipal de la Platja Casablanca.

Dins de les activitats d’Estiu a Almenara, aquest cap de setmana hi haurà una ruta nocturna al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, una sessió de Gim City, la Marxa Nocturna del Club Xtrem, i una sessió de paddle surf dins de l’Estiu Jove.

Visita Nocturna al Conjunt Memorial de Darrere del Castell
Les activitats començaran demà divendres amb una visita guiada al Conjunt Memorial de Darrere del Castell a les 20.30 hores, des de l’aparcament del Blocaus de Darrere del Castell. Lara Cardona guiarà la visita, que inclourà la lectura de diaris de soldats de l’època en valencià i castellà, seguida d’un sopar de “pa i porta”. Les inscripcions són gratuïtes a centrexyzalmenara@gmail.com o al telèfon 620 55 74 71.

Gim City i Marxa Nocturna del Xtrem
Dissabte a la vesprada, l’esport serà protagonista amb una sessió de Gim City al passeig marítim i la Platja Casablanca a les 20 hores, dedicada a la “Fiebre del Sábado Noche”. Les activitats del Gim City utilitzen el mètode d’entrenament silenciós amb música als auriculars. Inscripcions a 10 euros a https://entrenamientosilencioso.com/almenara.

També a les 20.45 hores, des del poliesportiu, començarà la XV Marxa Nocturna del Club Xtrem Almenara, amb un recorregut de 4 km. En acabar, hi haurà un sopar i bany a la piscina del poliesportiu. Les inscripcions, a 5,50 euros, es poden realitzar a sportmaniacs.

Visita als Estanys i Paddle Surf a la Platja
Diumenge a les 10 del matí, hi haurà una visita guiada gratuïta al Paratge dels Estanys. Les inscripcions es poden fer a aulanatura@almenara.es o al telèfon 679 389 887. El punt de trobada serà la porta de l’Aula de la Natura (Casa dels Anglesos).

A les 12 del migdia, dins de l’Estiu Jove, es farà una sessió de Paddle Surf a la Platja Casablanca per a majors d’11 anys. Les inscripcions, fins al divendres 19, es poden fer al telèfon 623 425 217, amb un cost de 12 euros.

Comença l’Estiuet
Les activitats del cap de setmana culminaran diumenge a la vesprada amb la primera sessió de l’Estiuet, a les 20 hores al Parc Municipal de la Platja Casablanca, amb l’obra “El Jorobado de Notre Dame” per Amimic Teatre. L’entrada és lliure.