Els xiquets i xiquetes de la Vall d’Uixó celebren la Festa de l’Aigua cada dijous

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra per tercer any consecutiu la Festa de l’Aigua, que compta amb el patrocini de Facsa. Cada dijous al matí s’instal·la a la pista de ball de Sant Josep aquest espai “perquè els més menuts gaudisquen d’activitats aquàtiques, especialment en aquests dies tan calorosos”, ha explicat el conseller delegat d’Emsevall i regidor de Turisme, Javier Ferreres.

La Festa de l’Aigua es realitza des de principis de juliol i encara queden sessions els dies 25 de juliol i 1, 8, 22 i 29 d’agost de 10.30 a 13.30 hores. Els xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys disposen d’inflables aquàtics, ruixadors i lliscadores, adaptats a diverses edats. A més, enguany, amb la reobertura del quiosc-cafeteria Ca Cova s’ofereix en la mateixa zona un servei de begudes i gelats.

Ferreres ha destacat que activitats com aquesta suposen “una aposta per oferir alternatives al públic familiar”. De fet, ahir es va celebrar una exitosa festa a Ca Cova per presentar la nova mascota de les Coves de Sant Josep, amb el concert de Gustavo Paradís, castells inflables i la rifa de peluixos i clauers de Cova.

Per la seua banda, el regidor de Serveis Urbans, Fernando Daròs, ha remarcat que la Festa de l’Aigua “posa a disposició de la ciutadania un recinte on refrescar-se i passar un matí agradable i divertit durant els mesos d’estiu en què patim les altes temperatures”. A més, hui Facsa ha repartit tovalloles entre els assistents.

Cal recordar que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó està treballant en la transformació de les antigues piscines de Sant Josep en un parc aquàtic. De fet, fins al 3 de setembre està obert el procés perquè les empreses puguen presentar les seues ofertes per a la redacció del projecte i la direcció de les obres d’aquest nou complex aquàtic.