La UDE presenta la campanya de renovació i captació de socis per a la nova temporada

El club valldeuxense busca arribar als mil socis en el seu retorn a Tercera RFEF

La sala de trofeus del vell Estadi Segarra ha estat l’escenari aquest matí de la presentació de la campanya de renovació i captació de nous socis de la Unió Deportiva Vall d’Uixó, que torna a competir en categoria nacional 22 anys després. El president de la UDE, Ximo Guzmán, ha anunciat els preus dels abonaments, que han patit un lleuger augment després de l’ascens de categoria. Els socis protectors pagaran 70€, mentre que els socis pensionistes i joves fins a 25 anys pagaran 50€.

Després de la reeixida temporada passada, on els vallers es van proclamar Campions de Lliga Comunitat i van certificar el seu anhelat ascens directe a Tercera RFEF, la UDE ha tancat la seua plantilla amb importants renovacions i la incorporació de 13 nous jugadors que combinaran experiència i joventut sota la direcció, per segon curs consecutiu, de José Manuel Descalzo.

L’ambient al Polígon de la Vernitxa està ple d’il·lusió i ganes de futbol, i per això el club ha presentat la campanya de socis sota el lema “L’essència de la UDE”, amb l’objectiu de tornar a l’essència i als orígens del club en Tercera Divisió, categoria que van perdre el maig de 2002.

Des d’avui, qualsevol aficionat que vulga fer-se soci de la UDE, podrà fer-ho passant per les oficines del José Mangriñán o de manera telemàtica. Amb preus molt assequibles per a la categoria, la UDE buscarà arribar a la xifra màgica dels mil socis. L’entrada en taquilla tindrà un cost de 15€, excepte en els partits que el club determine modificar aquesta quantitat. Com és tradicional, la UDE continuarà jugant els seus partits com a local els diumenges a la vesprada.

A més, la UDE llança una campanya dirigida al comerç i a les empreses locals per captar nous espònsors, oferint diversos tipus de publicitat i col·laboracions.

Finalment, el president de la UDE ha destacat el gran esforç que ha realitzat el club per afrontar amb les màximes garanties possibles la tornada a la Tercera RFEF i ha animat tota la societat vallera a sumar-se a aquest ambiciós projecte que busca la consolidació en categoria nacional.