“Estiu al Paratge” ompli Sant Josep d’activitats per a tots els públics a la Vall d’Uixó

L’Ajuntament de la localitat i les Coves de Sant Josep presenten una variada programació d’estiu del 17 al 20 de juliol

El Paratge de Sant Josep es convertirà en el punt de trobada per als vallers i valleres amb activitats per a totes les edats gràcies a la programació de ‘Estiu al Paratge’, impulsada per l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les Coves de Sant Josep. Javier Ferreres, conseller delegat d’Emsevall, ha presentat el calendari d’esdeveniments que tindran lloc del 17 al 20 de juliol, després de l’èxit de la final de l’Eurocopa a la pantalla gran i la Gala de Pel·lícula amb la Unió Musical Valldeuxense, Amics del Ball i Swing Dance.

El dimecres 17 de juliol a partir de les 18.00 hores, Ca Cova, el nou quiosc-cafeteria, acollirà una gran festa amb concert de Gustavo Paradís, castells inflables, i la presentació de la mascota de les Coves de Sant Josep. Amb cada consumició (a preus populars) es lliurarà un tiquet per a la rifa de la mascota.

El 18 de juliol, com cada dijous de 10.30 a 13.30 hores, tindrà lloc la Festa de l’Aigua patrocinada per Facsa, amb inflables aquàtics i jocs per als més menuts. El divendres 19 i el dissabte 20 a partir de les 22.30 hores, Amics del Ball organitzarà balls amb música en directe.

Finalment, el 20 de juliol a les 20.00 hores, el grup de versions indie Banda de Ases oferirà un concert amb el seu tour ‘Nuestro mundo indie’, amb tributs a Izal, Dorian, Leiva, Lori Meyers, Arde Bogotá, Siloé, Second, Supersubmarina, La La Love You i Love Of Lesbian.