El PP de la Vall d’Uixó demana explicacions al PSOE y Compromís pel rebuig d’una subvenció cultural

L’ajuda era des de la Diputació de Castelló a través del programa Castelló a Escena

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha instat l’alcaldessa socialista, Tania Baños, a explicar als ciutadans els motius per haver rebutjat una subvenció de la Diputació de Castelló en matèria cultural a través del programa Castelló a Escena.

María José Aragonés, regidora del PP, ha qualificat aquesta decisió com una “mala notícia per a la nostra localitat”, ja que la Vall d’Uixó podria haver-se beneficiat del programa cultural ofert per la Diputació Provincial de Castelló, el qual el govern de coalició de Tania Baños ha decidit rebutjar.

Segons Aragonés, “no entenem com l’alcaldessa ha permés que el regidor de Cultura, Jorge Marqués, de Compromís, vetara l’arribada d’aquest programa cultural. Estem aquí per treballar pel nostre municipi i sumar millores, no restar oportunitats”.

El PP exigeix a Tania Baños que done explicacions. “Els veïns mereixen saber per què s’ha rebutjat aquest programa cultural que la Diputació de Castelló hauria portat a la Vall”. Aragonés ha agraït a la institució dirigida per Marta Barrachina la seua sensibilitat per incloure la Vall dins de la cartera cultural de Castelló a Escena. “Lamentem aquest desaire i exigim explicacions que justifiquen aquesta decisió”.

La regidora ha conclòs afirmant que “al PP seguirem treballant per garantir que la Vall d’Uixó gaudeix i rep les ajudes i subvencions que mereix, malgrat que hi haja un equip de govern que les rebutge”.